Veritats i mentides de com estalviar en el rebut de la llum

Verdades y mentiras de cómo ahorrar en el recibo de la luz Un concurs a les xarxes socials recopila els trucs més usats per abaratir la factura

El preu del rebut de la llum no ha parat de pujar en els últims anys. Des de 2003, s'ha elevat en més d'un 80%, segons calcula la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC),i ha consagrat a Espanya com un dels països amb l'electricitat més cara d'Europa. D'acord amb l'última enquesta del regulador, l'import mitjà de la factura de les llars ascendeix a 56,3 euros al mes, la qual cosa es tradueix en 675 euros a l'any. En aquest context, les estratègies per tractar d'estalviar es multipliquen. Però, quins són les que de debò valen la pena?

Aquesta és la pregunta que va llançar a les xarxes socialesSelectra, un comparador de tarifes elèctriques i de gas. A través del concurs Com estalvies electricitat a casa?, ha recopilat informació sobre les mesures que els internautes consideren més adequades per abaratir el rebut de la llum. Els autors dels cinc consells més encertats han estat premiats amb el reemborsament de la seva última factura. Però entre moltes recomanacions encertades, també hi ha diversos mites i moltes inexactituds. “La conclusió que hem tret és que la gent està bastant desinformada”, comenta l'empresa, que publica aquest dijous el resultat de la seva recopilació.

Notícia completa i més informació en aquest enllaç

Pressupost sense compromís!

Contacta amb nosaltres de la manera que més còmoda et resulti i comenta'ns el teu cas.
 
Egontro
El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
661 399 043

Email:
esteban@egontro.es

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i termes legals
Enviar 
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Egontro. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a , 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a esteban@egontro.es.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat