Substitució d'antiga caldera atmosfèrica per caldera de condensació. S'h

Sustitución de antigua caldera atmosférica por caldera de condensación. Se h Substitució d'antiga caldera atmosfèrica per caldera de condensació. S'han adaptat les preses d'aigua i s'ha connectat el conducte de sortida d'aigua a un desguàs. Per motius de longitud fins al pati, s'ha realitzat la sortida de gasos amb instal·lació tipus biflujo, passant els tubs per fals sostre.

Substitució d'antiga caldera atmosfèrica per caldera de condensació. S'han adaptat les preses d'aigua i s'ha connectat el conducte de sortida d'aigua a un desguàs. Per motius de longitud fins al pati, s'ha realitzat la sortida de gasos amb instal·lació tipus biflujo, passant els tubs per fals sostre.

Pressupost sense compromís!

Contacta amb nosaltres de la manera que més còmoda et resulti i comenta'ns el teu cas.
 
Egontro
El Prat de Llobregat, Barcelona

Telèfon:
661 399 043

Email:
esteban@egontro.es

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Egontro. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a , 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a esteban@egontro.es.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat